A jövő autóit építjük

A thyssenkrupp Components Technology Hungary az autóipar meghatározó innovatív partnere. Magyarországon egyedülálló módon nálunk a fejlesztési sikerek hívták életre a gyártást.

A jövő autóját mi építjük

Olyan elektromos kormányrendszereket fejlesztünk, amelyek a hagyományos, folyamatosan energiát felvevő hidraulikus rendszer helyett elektromotoros rásegítést alkalmaznak, amely kiemelkedő megbízhatósága, valamint az üzemanyag-megtakarítás mellett biztonsági és kényelmi funkciók egész sorát teszi lehetővé.

Blogbejegyzéseink

A BWI Group, a világ egyik vezető Tier-1 intelligens futómű-beszállítója, a thyssenkrupp Steering pedig a kormányrendszer-megoldások globális élvonalbeli autóipari partnere szerződést kötöttek az úttörő

...

Új fejlesztésekkel zárult a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem(BME) által koordinált Kompetenciaközpont projekt.

 

A 2021-2023. között lezajlott projektben a Műegyetem és a nagyvállalatok

...

Újabb fontos mérföldkőhöz érkezett a német thyssenkrupp jászfényszarui gyárkomplexumának bővítése. A telephelyen két gyár található: az egyikben elektromechanikus kormányrendszereket, a másikban motorkomponenseket

...

Itt vagyunk

Please publish modules in offcanvas position.