A jövő autóit építjük

A thyssenkrupp Components Technology Hungary az autóipar meghatározó innovatív partnere. Magyarországon egyedülálló módon nálunk a fejlesztési sikerek hívták életre a gyártást.

A jövő autóját mi építjük

Olyan elektromos kormányrendszereket fejlesztünk, amelyek a hagyományos, folyamatosan energiát felvevő hidraulikus rendszer helyett elektromotoros rásegítést alkalmaznak, amely kiemelkedő megbízhatósága, valamint az üzemanyag-megtakarítás mellett biztonsági és kényelmi funkciók egész sorát teszi lehetővé.

Kiemelt blogbejegyzések

2019. október 2-án Dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, Páva Zsolt, Pécs polgármestere, Marc De Bastos Eckstein, a thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft.

...

Idén is részt vettünk a Jászság legnagyobb gazdasági kiállításán, a Jász Expo-n. A Jászberényben megrendezett esemény megnyitóján adták át a vásár díjait, melyek közül a nagydíjat a

...

A folyamatos bővülés miatt kinőtte, ezért nagyobb telephelyre, a dél budai, 11. kerületben található South Buda Business Parkba költözik a thyssenkrupp budapesti, a vállalaton belül is

...

Telephelyeink

Please publish modules in offcanvas position.