Június végén hivatalosan is átadtuk veszprémi autóipari mérnöki szolgáltató-központunkat. A veszprémi mérnökcsapat a vállalat budapesti K+F központjával együttműködve máris a világ legnagyobb autóipari gyártóinak  fejlesztési projektjein dolgozik szinte minden kontinensre.

A veszprémi központ szorosan együttműködik a Pannon Egyetemmel és az iroda is az egyetem területén található. A közös munka kiterjed az autóipari rendszerekhez kapcsolódó oktatásfejlesztési tevékenység támogatására, előadások tartására, gyakorlati helyek biztosítására, valamint projekt és diplomamunkákban történő együttműködésre is. A thyssenkrupp a hallgatók számára munkahelyeket is biztosít, ahol tényleges kutatási és fejlesztési feladatokban vehetnek részt.

Az átadáson jelen volt Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter, a Pannon Egyetemért Alapítvány elnöke; Ovádi Péter országgyűlési képviselő és kormánybiztos; Porga Gyula, Veszprém polgármestere;  Dr. Gelencsér András, a Pannon Egyetem rektora; Csillag Zsolt, a Pannon Egyetem kacellárja, illetve Marc De Bastos Eckstein, a thyssenkrupp Components Technology Hungary ügyvezetője.

Please publish modules in offcanvas position.