Az Év Irodája

A thyssenkrupp budapesti, a vállalaton belül is egyedülálló E/E (elektromos és elektronikus) fejlesztő központja az elmúlt évek folyamatos bővülése miatt új irodaházba, a XI. kerületben található South Buda Business Parkba költözött. A 2021 őszén átadott, 16 ezer m2-es irodaterületünk egyszerre nyerte el Az Év Irodája 2021 és Az Év Közönségdíjas Irodája 2021 díjakat.  

Az új munkakörnyezet kialakítása során lényeges szempont volt, hogy az támogassa az itt alkalmazott agilis szoftver fejlesztési megközelítést, és még hatékonyabbá tegye a kollégáink közötti együttműködést. Ennek megfelelően minden irodaszinten tematizált workcafé kapott helyet, a munkahelyek körül pedig számos tárgyalót, fókusz- és skype szobát alakítottunk ki. A workcafék tematizálásával a különböző irodarészek saját identitást nyertek, a változatosság pedig felfedezésre ösztönözi kollégáinkat, elősegítve a csapatok közötti kommunikációt, találkozásokat.

A témák kiválasztása munkatársaink feladata volt, az ő visszajelzéseik alapján hoztuk létre például az alpesi hütte, a tengerparti szörfös bungaló, az erdei kemping, a sivatagi oázis vagy a Star Wars hangulatát megidéző tereinket is. Utóbbi kávézónkban munkatársaink építették meg a dekorációs elemként szolgáló Ezeréves Sólyom legónkat egy csapatépító keretén belül. A tematizálás során a vonat kávézóba egy régi vasúti vagonból, a filmvetítésekre is használt mozi kávézóba pedig a régi Corvin moziból érkeztek berendezési tárgyak, illetve egyik kávézónkban kollégáink által kialakított könytár működik. 

Budapesti fejlesztő központunk egyik legfontosabb eleme egyedülálló, 2500 m2-es laborkomplexumunk: kompetencia központunk az autóipari fejlesztésekhez szükséges tudást saját maga szerezte meg, és csapatunk építette meg a fejlesztéshez szükséges eszközparkot is.

Irodaházunkban parkolási lehetőséggel, kerékpár tárolóval, zuhanyzókkal, motor tárolóval, elektromos roller töltővel és Skybarral is várjuk kollégáinkat.

Please publish modules in offcanvas position.