header-sajtomegjelenes.jpg

Rólunk írták

A tíz legbringásabb cég között a thyssenkrupp: "Több mint 4700-an ültek nyeregbe a Bringázz a munkába! kampány első két hete alatt, akik összesen 223 850 kilométert tekertek le, 32,2 millió forintot spóroltak a benzinen, és közel 36 tonna széndioxid kibocsátását kerülték el május 6. és 20. között." 

Két hét alatt majdnem 36 tonnával kevesebb széndioxid került a légkörbe a munkába bringázóknak köszönhetően

2019.05.21.
"Az önvezető autók korszaka feltartóztathatatlanul közelít, ami azt jelenti, hogy előbb-utóbb a kormánykerekek teljesen el fognak tűnni az utastérből. Addig is, amíg ez bekövetkezik, számos változás várható a kormányzás terén, például a mechanikus kapcsolat nélküli, „by-wire” rendszerek elterjedése, amik teljesen szabadon konfigurálhatók."

Repülőgépekről mintázták az autók új, magyar okoskormányát - origo.hu

2018.08.21.
"Az egyik legmeghatározóbb trend, az önvezető autók irányába történő elmozdulás például számos ma használt alkatrészt fog száműzni autóinkból. Tudják ezt a thyssenkruppnál is, ahol már javában készülnek egy olyan korszakra, ahol sem a kormányoszlopra, sem pedig a kormánykerékre nem lesz szükség."

Kihívott minket a thyssenkrupp, elfogadtuk! - Simán lenyomott minket az önvezető autójuk - portfolio.hu

2018.07.01.
"A Thyssenkrupp kormánya visszahúzódik, ha az autó vezet helyettünk."

Önvezető autó kormánya - origo.hu

2018.07.17.
„Új fejezetet nyit Debrecen gazdasági életében a német vállalat befektetése. Az építés elkezdődött, jövőre indul a gyártás.”

Megtörtént az első kapavágás, elindult a thyssenkrupp debreceni beruházása - dehir.hu

2017.05.12.
„Építészeti szempontból a két projekt a szintetikus szálerősítés révén kapcsolódik össze, mivel padlószerkezeteik High Grade szálerősítéssel készültek el. Mindkét esetben elvárás volt a csúcsminőség, ami a megrendelői igényességet mutatja.”

Mi a közös a Thyssenkrupp új jászfényszarui gyára és a Hungaroring boxutcája között? - epiteszforum.hu

2017.04.03.
A hazai kompetenciaközpont több éves tapasztalatát és know-how-ját a diákok első kézből tapasztalhatják meg.”

Még képzettebb mérnökök kerülhetnek ki a BME-ről a thyssenkrupp Steering segítségével - prim.hu

2017.03.31.
„A digitális iparnak az eddigi ipari forradalmaknál mélyebb változásokkal járó kialakulása akkor hozhat sikert egy országnak, ha együttműködik az új technológiák olyan "zászlóvivőivel", mint a ThyssenKrupp”

A thyssenkrupp globális központtá minősíti budapesti kutatás-fejlesztési központját - AUTOSZEKTOR.HU

2016.10.20.
„A ThyssenKrupp se sejtette, hogy ebből ilyen nagy biznisz lesz, de a jó együttműködés erős alapokat biztosított a magyar központ felépítéséhez, és a vállalatnak ma már ezermilliárd forint nagyságrendű bevétele van a magyar fejlesztésekből. A hazai mérnökök az elmúlt két évben egyre több olyan megbízást kaptak, amelyeknek az eredményei 5-15 év múlva jelennek meg, és most már egy külön osztály jött létre, ahol az autózás jövőjét kutatják.”

Elengedett kormánnyal, csukott szemmel is - INDEX.HU

2016.10.15.
"Energiatakarékos szervórásegítés, változó áttételezés, szellemkéz által végrehajtott sávváltások és parkolások: az autók kormánya hatalmasat fejlődött, de mindvégig megmaradt egy régi örökség, a mechanikus kapcsolat az első kerekekkel. Nem lesz azonban sokáig így: már készülnek a hatalmas távlatokat nyitó steer-by-wire rendszerek, és a legígéretesebb fejlesztés épp hazánkban zajlik."

Magyarok bábáskodnak az okoskormányos autó felett - ORIGO.HU

2016.09.25.
„Félezer mérnök gondolatai, ötletei cikáznak az éterben, s ha lenne rá eszköz, bizonnyal magas értéket mutatna a légkörben tapasztalható innovativitás kapcsán. 25 éve még csak 3 fős volt a cégnek dolgozó csapat, a bő százhatvanszoros növekedés Marc de Bastos Eckstein ügyvezető szerint a magyar szürkeállomány sikerének tudható be.”

Budapesten fejlesztik a jövő kormányrendszereit - AUTOPRO.HU

2016.09.15.
„Összességében elmondható, hogy bámulatos a hazai mérnökök munkája. Beszédes, hogy a német thyssenkrupp nem tervezett hazánkba kutatóközpontot, három magyar mérnök keltette fel bennük az érdeklődést, velük indult a mára 500 fős budapesti részleg. Ma a 10-15 év múlva megjelenő autókhoz fejlesztik a kormányműveket, ezért folytak bele az önvezető autók gyártásába is.”

Önvezető autó is készül ám hazánkban, ki is próbálhattuk - AUTONAVIGATOR.HU

2016.09.15.

Please publish modules in offcanvas position.