mainheader_egyetemikapcsolatok_780x325.jpg

Kezdd el a karriered nálunk!

A nálunk töltött idő alatt megismerkedhetsz egy technológiavezető vállalat mindennapjaival, folyamataival, és láthatod, hogyan lesz egy koncepcióból kész termék. A gyakornoki idő alatt nyújtott teljesítményeddel pedig megalapozhatod jövődet a thyssenkrupp-nál, hogy a diploma megszerzését követően nálunk kezd el karriered.
Munkatársaink képzésére nagy hangsúlyt fektetünk, így számos szakmai, nyelvi és készségfejlesztő tréninget biztosítunk számukra.
Pozíciótól függően lehetőséget biztosítunk hosszabb-rövidebb külföldi munkavégzésre is. Emellett állandó összeköttetésben vagyunk a többi fejlesztőközponttal és a legnevesebb autógyártókkal is.
Fiatal csapat, segítőkész kollégák és jó hangulat vár rád nálunk. Új kollégáink beilleszkedését mentorok segítik, de a „nyitott ajtók” politikáját követve bárkihez lehet kérdésekkel fordulni.

Gyakornoki lehetőség

tk-2000x600-hu-04.png
A thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft. már megalakulásától kezdve kitüntetett kapcsolatot ápol az egyetemi hallgatókkal, hiszen cégünk története is három egyetemi hallgatóval kezdődött egy műegyetemi laborban. Munkatársaink, vezetőink, osztályvezetőink közül is többen diákként kezdtek el nálunk dolgozni. Az egyetemi vérkeringésben ma is jelen vagyunk oktatói részvétellel és előadások tartásával, aktuális kurzusunk AUTOSAR témában fut a BME Villamosmérnöki és Informatikai Karán a Méréstechnika és Információs rendszerek tanszékkel együttműködésben (Részletek).

A felsőoktatási intézmények közül kiemelt partnerünk a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, amihez több szálon is kapcsolódunk (például együttműködési szerződések, rendezvényeinek rendszeres látogatása, Formula Student projekt támogatása), valamint az Óbudai Egyetem. Mindemellett rendszeres résztvevői vagyunk az egyetemi állásbörzéknek és konferenciáknak (pl.: Simonyi Konferencia), valamint évente szervezünk szakmai nyílt napot, ahol a hallgatók betekintést nyerhetnek kompetenciaközpontunk életébe, az itt zajló fejlesztői munkába.

header-karrier-hallgatok02.jpg

Annak érdekében, hogy ismereteinket, ipari tapasztalatainkat átadhassuk a jövő mérnökeinek, cégünk az alábbi lehetőségeket kínálja:

  • diákmunka és nyári gyakorlat (szakmai feladatokkal)
  • önálló labor, önálló projekt
  • szakdolgozat (témákat az egyetemeken keresztül hirdetjük meg)

Várjuk magyar és angol nyelvű önéletrajzodat, amely tartalmazza, hogy melyik szakterület és gyakorlati lehetőség érdekel, valamint mikortól és milyen hosszú távra tervezel.

Hírek

A thyssenkrupp budapesti E/E (elektromos és elektronikus) kompetenciaközpontja részeként idén Veszprémben év elején telephelyet nyitott, ahol várhatóan mintegy nyolcvanan fognak dolgozni. A

...

Vállalatunk kiemelt hangsúlyt fektet a jövő szakembereinek képzésére, ezért örömmel indítottuk el 2017. augusztus 29-én első, középiskolás diákoknak szóló gyakorlati

...

Idén február 3-án jelentettük be hivatalosan, hogy vállalatunk egy újabb, közel 11 milliárd forint értékű beruházásba fogott: Debrecenben körülbelül 100.000

...

Jelentkezem

Please publish modules in offcanvas position.