egyetemi.jpg

Kezdd el a karriered nálunk!

A nálunk töltött idő alatt megismerkedhetsz egy technológiavezető vállalat mindennapjaival, folyamataival, és láthatod, hogyan lesz egy koncepcióból kész termék. A gyakornoki idő alatt nyújtott teljesítményeddel pedig megalapozhatod jövődet a thyssenkrupp-nál, hogy a diploma megszerzését követően nálunk építhesd tovább karriered. Nagy múltra visszatekintő, évről évre több mint száz hallgatót foglalkoztató gyakornoki lehetőséggel, valamint a Junior Engineering Programmal várunk!

Pályakezdőknek

img_1977resize.jpg


Frissdiplomásként számos terület munkájába csatlakozhatsz be, ahol mentorprogrammal és komplex szakmai feladatokkal várunk legyen szó szoftver-, vagy hardverfejlesztési területről, tesztelésről, rendszerintegrációról vagy olyan érdekes területekről, mint a safety vagy a cybersecurity.

Junior Engineering Program

A 2019-ben indult Junior Engineering Program célja, hogy a pályakezdők számára egy hidat képezzen az egyetem és ipar között. Tapasztalt csapatvezetők és dinamikus mentorcsapatunk segíti az újonnan érkezők integrálását a vállalati kultúrába és kísérik végig őket szoftverfejlesztői képzésünkön. A képzés kidolgozása során figyelembe vettük, hogy az egyetemi padból átülve sokan nálunk találkoznak először a nagyvállalati kultúrával és az autóipari fejlesztési folyamatokkal, ezért minden új belépő számára egy dedikált mentort biztosítunk, akitől a kolléga bátran kérdezhet, és közösen átbeszélhetik az újonnan tanultakat.

Fontosnak tartjuk, hogy a pályakezdő mérnökök és gyakornokok minél hamarabb bekerüljenek a céges vérkeringésbe, ezért a tréning után csapataink egyikébe bekapcsolódva lehet részt venni ugyanazon fejlesztési projekteken, mint amelyeken az osztály többi csoportja is dolgozik. A programunkban jelenleg harmincan vesznek részt, de folyamatosan várjuk a lelkes pályakezdők és gyakornokok jelentkezését.

Egyetemi hallgatóknak

img_0700resize.jpg
A thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft. már megalakulásától kezdve kitüntetett kapcsolatot ápol az egyetemi hallgatókkal, hiszen cégünk története is három egyetemi hallgatóval kezdődött egy műegyetemi laborban. Munkatársaink, vezetőink, osztályvezetőink közül is többen diákként kezdtek el nálunk dolgozni. Az egyetemi vérkeringésben ma is jelen vagyunk oktatói részvétellel és előadások tartásával.

A felsőoktatási intézmények közül kiemelt partnerünk a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, amihez több szálon is kapcsolódunk (például együttműködési szerződések, rendezvényeinek rendszeres látogatása, Formula Student projekt támogatása), valamint az Óbudai Egyetem. Számos más haza műszaki és tudományos egyetemmel is jó kapcsolatot ápolunk. Mindemellett rendszeres résztvevői vagyunk az egyetemi állásbörzéknek és konferenciáknak (pl.: Simonyi Konferencia), valamint évente szervezünk szakmai nyílt napot, ahol a hallgatók betekintést nyerhetnek kompetenciaközpontunk életébe, az itt zajló fejlesztői munkába.

Dolgozz velünk egyetemistaként is!

Annak érdekében, hogy ismereteinket, ipari tapasztalatainkat átadhassuk a jövő mérnökeinek, az alábbi lehetőségeket kínáljuk:

  • gyakornoki munka kihívást jelentő feladatokkal
  • önálló labor, önálló projekt
  • szakdolgozat (témákat az egyetemeken keresztül hirdetjük meg)

Egyetemi tanulmányaid mellett rugalmas munkaidővel, könnyen megközelíthető irodával (Kopaszi-gát) és kiemelkedő bérezéssel is támogatunk.

Nyílt nap egyetemi hallgatóknak és középiskolásoknak


Téged is érdekel, hogy milyen egy nemzetközi mérnöki fejlesztőközpont élete?

Jelentkezz hozzánk irodalátogatási programunkra, amellyel ellátogathatsz hozzánk a Budapest, XI. kerületi fejlesztő központunkba, ahol:

  • kollégáink vezetésével bejárhatod tesztlaborunk egyes részeit,
  • betekintést nyerhetsz a nemzetközi fejlesztő központunk életébe és találkozhatsz a Junior Engineering Program fiatal mérnökeivel,szakdolgozat (témákat az egyetemeken keresztül hirdetjük meg)
  • megismerheted szakmai és mentorprogramjainkat, diplomaírási lehetőségeinket,
  • és megtudhatod, milyen messze van a Halálcsillag a Marstól vagy a Hütte a Tengerparttól, vagyis körbe vezetünk téged kreatív közösségi tereinken.

Szívesen meglátogatnál minket?

A programon való részvétel időtartama 3-4 óra, korlátozott létszámban lehetséges és előzetes regisztrációhoz kötött.

Az irodalátogatás 10 fős csoportokban történik az alábbi címen: 1117 Budapest, Budafoki út 56/C South Buda Business Park

További információ és jelentkezés: career.hun@thyssenkrupp-automotive.com

Please publish modules in offcanvas position.