mirtvlassz.jpg

Miért válassz minket?

Egyedülálló kompetencia központunkban a teljes fejlesztési ciklusban részt veszünk a tervezéstől a fejlesztésen és a tesztelésén át a rendszerintegrációig, így valóban érdekes feladatokkal, szakmai kihívásokkal találkozhatsz nap mint nap. Magasan képzett mérnökcsapatunk tagjaként a világ vezető autógyártóival dolgozhatsz együtt olyan kihívásokon, amelyek megváltoztathatják az autóipar jövőjét. Bármely területhez is csatlakozz, biztos lehetsz abban, hogy barátságos légkör, fejlődési lehetőség és olyan szakmai támogatás vár rád, amit csak egy nemzetközileg elismert technológiavezető vállalat nyújthat számodra.

Ilyenek vagyunk kollégáink szerint

Te hozod az ötleteidet, mi pedig ezeket biztosítjuk

Kompetenciaközpontként a teljes fejlesztési ciklusban részt veszünk a tervezéstől a fejlesztésen át a tesztelésig, így valóban érdekes feladatokkal, szakmai kihívásokkal találkozhatsz nap mint nap.

Munkatársaink képzésére nagy hangsúlyt fektetünk, így számos szakmai, nyelvi és készségfejlesztő tréninget biztosítunk számukra.

Fiatal csapat, segítőkész kollégák és jó hangulat vár rád nálunk. Új kollégáink beilleszkedését mentorok segítik, de a „nyitott ajtók” politikáját követve bárkihez lehet kérdésekkel fordulni.

Pozíciótól függően lehetőséget biztosítunk hosszabb-rövidebb külföldi munkavégzésre is. Emellett állandó összeköttetésben vagyunk a többi fejlesztőközponttal és a legnevesebb autógyártókkal is.

A versenyképes fizetés mellett béren kívüli juttatásokkal, teljesítményarányos bónusszal, kihelyezett nyelvtanulással, továbbtanulási lehetőségekkel (másoddiploma, Phd) is támogatjuk munkatársainkat.

Kiemelten támogatjuk kollégáink sportolási tevékenységeit. Cégünk évek óta sikeresen részt vesz csapataival az üzleti labdarugó ligában, a Spartan Race-en és futóversenyeken.

Budapesti kompetencia központunkban az alábbi juttatásokkal várunk

A XI. kerületben található modern irodaházunkban kreatív környezetben dolgozhatsz, ahol sok színes közösségi tér, saját moziterem és egy skybar is vár
Rugalmas munkaidővel és home office lehetőséggel támogatunk (a legtöbb területen a havi munkaidő 60%-a)
Versenyképes fizetést és széleskörű juttatásokat (cafeteria és bónusz) biztosítunk számodra
Részese lehetsz egy sikeres, gyorsan növekvő technológiai vállalatnak
Új nyelveket tanulhatsz nálunk (5 nyelv közül választhatsz)
Szabadidős programokon kapcsolódhatsz ki (társasjátékok, sportolási lehetőség)

Please publish modules in offcanvas position.