mainheader_miertvalasszminket_780x325.jpg

Miért válassz minket?

Kompetenciaközpontként a teljes fejlesztési ciklusban részt veszünk a tervezéstől a fejlesztésen át a tesztelésig, így valóban érdekes feladatokkal, szakmai kihívásokkal találkozhatsz nap mint nap. Bármelyik területen is dolgozz, biztos lehetsz abban, hogy barátságos légkör, fejlődési lehetőség és olyan szakmai támogatás vár rád, amit csak egy nemzetközileg elismert technológiavezető cég nyújthat számodra.

Ilyenek vagyunk kollégáink szerint

Kompetenciaközpontként a teljes fejlesztési ciklusban részt veszünk a tervezéstől a fejlesztésen át a tesztelésig, így valóban érdekes feladatokkal, szakmai kihívásokkal találkozhatsz nap mint nap.

Munkatársaink képzésére nagy hangsúlyt fektetünk, így számos szakmai, nyelvi és készségfejlesztő tréninget biztosítunk számukra.

Fiatal csapat, segítőkész kollégák és jó hangulat vár rád nálunk. Új kollégáink beilleszkedését mentorok segítik, de a „nyitott ajtók” politikáját követve bárkihez lehet kérdésekkel fordulni.

Pozíciótól függően lehetőséget biztosítunk hosszabb-rövidebb külföldi munkavégzésre is. Emellett állandó összeköttetésben vagyunk a többi fejlesztőközponttal és a legnevesebb autógyártókkal is.

A versenyképes fizetés mellett béren kívüli juttatásokkal, teljesítményarányos bónusszal, kihelyezett nyelvtanulással, továbbtanulási lehetőségekkel (másoddiploma, Phd) is támogatjuk munkatársainkat.

Kiemelten támogatjuk kollégáink sportolási tevékenységeit. Cégünk évek óta sikeresen részt vesz csapataival az üzleti labdarugó ligában, a Spartan Race-en és futóversenyeken.

Tekintsd meg nyitott pozícióinkat

Csatlakozz hozzánk, légy te is részese a jövőnek!

Vállalatunk kiemelt hangsúlyt fektet a jövő szakembereinek képzésére, ezért örömmel indítottuk el 2017. augusztus 29-én első, középiskolás diákoknak szóló gyakorlati

...

Idén február 3-án jelentettük be hivatalosan, hogy vállalatunk egy újabb, közel 11 milliárd forint értékű beruházásba fogott: Debrecenben körülbelül 100.000

...

Please publish modules in offcanvas position.