Tippek a jelentkezéshez

Egy állásinterjú sikere sokszor a felkészültségben rejlik. Szeretnénk néhány hasznos tippet, jó tanácsot megosztani veled, amellyel sikerrel felkészülhetsz egy interjúra a thyssenkruppnál!

Ismerkedj meg a vállalattal, az iparággal és a pozícióval, amelyre jelentkeztél!

Interjú előtt tekintsd át, hogy mivel foglalkozik a thyssenkrupp és milyen technológiákat használ. Ismerkedj meg fejlesztéseinkkel és olvasd át az álláshirdetést, amelyre jelentkeztél. Segítségként az interjúra meghívó e-mailünkben látványos videókat és osztályvezetőink köszöntőit fogod megtalálni, amelyeket érdemes átnézned.

Gondold át eddigi szakmai tapasztalatodat és emeld ki a legfontosabbakat!

Tudd, hogy mi van az önéletrajzodban és gondold át, hogy ezt hogyan szeretnéd összefoglalni az interjú során. Írhatsz kérdéseket is magadnak, amelyek segítenek neked a felkészülésben. Ismerd az erősségeidet és hogy milyen irányba szeretnél tovább fejlődni!

Ne izgulj, csak légy önmagad!

Az interjút azért szervezzük, mert szeretnénk jobban megismerni téged és szeretnénk lehetőséget biztosítsunk neked, hogy te is többet megtudhass a thyssenkruppról és a jövőbeni feladataidról. Ha egy nehezebb kérdést kapsz, nyugodtan hagyj időt a válasz átgondolására, nem sürgetünk! A legtöbb nehéz kérdéssel arra vagyunk kíváncsiak, hogy hogyan gondolkozol, így ne félj hangosan kimondani az ötleteidet!

Készülj kérdésekkel!

Az interjú nemcsak arról szól, hogy mi halmozunk el kérdésekkel, hanem arról is, hogy minden kérdésedre választ kaphass az interjú során. Készülj előre kérdésekkel, gondold át, hogy mi az, ami a legfontosabb neked. Ezeket fel is írhatod előre egy jegyzetfüzetbe, nehogy éles helyzetben elfelejts valami fontosat.  Ne feledd, ha kérdezel, az számunkra is azt mutatja, hogy érdeklődsz a thyssenkrupp iránt!

Sikeres felkészülést és jó hangulatú interjút kívánunk!

Please publish modules in offcanvas position.