Minőségbiztosítás

A thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft. folyamatosan fejleszti termékei és szolgáltatásai színvonalát, azokat a legmagasabb szinten tartva. Ügyfeleink igényeinek és elvárásainak kielégítése, a tökéletes működés, a magas biztonsági és megbízhatósági szint, a költséghatékonyság, a hosszú termék-élettartam, valamint a környezetbarát termékek megvalósítása alapvető fontosságú számunkra. Folyamatosan fejlesztjük vállalatvezetési rendszerünket és a vállalati folyamatokat, Mérhető minőségi célkitűzéseinknek köszönhetően objektív tényezők figyelembevételével hozzuk meg döntéseinket. A minőségirányítási rendszerünk működését és hatékonyságát a vezetőség rendszeres auditok és felülvizsgálatok segítségével ellenőrzi. A mulasztások elkerülése alapvető fontosságú, amelyet folyamatos fejlesztésekkelérünk el. Sikeres együttműködést folytatunk beszállítóinkkal és egyéb partnereinkkel, továbbá a sajátunkhoz hasonló minőségpolitika bevezetésére ösztönözzük őket. Vállalatunknál valamennyi vezető és beosztott  tudatában van a munkakörnyezet és a munkadarabok minőségi előállításában rá háruló felelősségnek. A személygépjárművek elektromos kormányrendszerének tervezésére, gyártására, kutatására és fejlesztésére vonatkozó minőségirányítási rendszerünk összhangban áll az ISO9001:2015 szabványon alapuló, illetve azt az autóipari láncban résztvevő szervezetek részére meghatározott, vevőspecifikus követelményekkel kiegészítő IATF 16949:2016 szabvánnyal.

A megfelelőséget az SQS Svájci Minőségbiztosítási Szervezet rendszeresen auditálja és tanúsítja (Swiss Association for Quality and Management Systems SQS).
Funkcionális biztonsági rendszerünk fejlesztése érdekében meg kell felelnünk olyan szabványok követelményeinek, mint az „ISO 26262 Közúti járművek funkcionális biztonsága". Folyamataink folyamatos fejlesztése érdekében a Beszerzési Fórum/SPICE Felhasználói Csoport Automotive Special Interest Group (SIG) által kifejlesztett Automotive SPICE® referenciamodellt is figyelembe vettük. Célkitűzésünk a vonatkozó területeken a SPICE 3. szint elérése.

Meggyőződésünk, hogy a következetes minőségbiztosítási rendszerünk nem csak ügyfeleink elvárásait és a hivatalos előírásokat elégíti ki, hanem alkalmazottaink számára is kedvező. Ismerik célkitűzéseiket és az értékelési rendszert. Tudják, mit, mikor, hogyan csináljanak, mi a feladatuk és felelősségük. Továbbképzésen, oktatáson, készségfejlesztésen vesznek részt. A legfejlettebb eljárásokat és eszközöket alkalmazzák. A leginkább bevált módszereket megosztják egymással.  A megfelelő felmérés, tervezés és ellenőrzés segítségével teljesítik az adott projekten belül kitűzött minőségi, idő és költségvetési célkitűzéseket, anélkül hogy a munka és magánélet egyensúlya jelentős mértékben sérülne. Fenti célkitűzéseinket Minőségügyi Politikánk is tartalmazza.

Please publish modules in offcanvas position.