Kiberbiztonság

A Termék Kiberbiztonsági terület négy fő csapatból áll össze, amely lefedi a tervezés, fejlesztés, gyártás, majd utánkövetés (beleértve a sérülékenység-, és incidensmenedzsment) teljes folyamatát.

mainheader_szoftverfejlesztes_780x325.jpg

Szoftverfejlesztés

Az osztály feladata a vevői követelmények és a rendszerkoncepciók alapján a beágyazott szoftver specifikálása és megvalósítása.

Miért érdekes a munkánk?

Az autóipar egészén hatalmas és folyamatos fejlődés tapasztalható, azonban az újonnan megjelenő technológiai megoldásoknak és újításoknak nemcsak kényelmünket, hanem kiberbiztonságunkat is szavatolniuk kell. A termékért felelős kiberbiztonsági terület feladata, hogy ezeket a termék teljes életciklusa során figyelemmel kísérje, beleértve a fejlesztést, a gyártást és gyártást követő időszakot is.

A szervezetben betöltött szerepünkA Termék Kiberbiztonsági terület négy fő szegmensből áll, amelyek a fejlesztett kormányrendszereink teljes életfázisával összhangban működnek együtt, ezzel lefedve a tervezést, fejlesztést, tesztelést, gyártást és nyomonkövetést. Legfontosabb feladatunk, hogy az iparági és általános információ- és kiberbiztonsági elveket szem előtt tartva segítsük az autóipar fejlődését és biztonságosabbá tételét.

Bővebben a munkáról


A Termék Kiberbiztonsági terület négy fő csapatból áll össze, amely lefedi a tervezés, fejlesztés, gyártás, majd utánkövetés (beleértve a sérülékenység-, és incidensmenedzsment) teljes folyamatát.

Az Architekt Csapatunk támogatja a projektek tervezésekor a területek munkáját a szabályozói környezet, iparági sztenderdek és a kiberbiztonsági elvárások megfogalmazásával illetve az elérendő biztonsági szintek definiálásával. Holisztikusan és a projektek vonatkozásában biztosítják, hogy a kockázatok feltárása és csökkentése/kezelése megvalósulhasson.

A Projekt Csapatunk tagjai felelősek az aktuális és a lezárt projektekért valamint folyamatosan támogatják a fejlesztőket és üzleti szereplőket, hogy a járművek a megfelelő kiberbiztonsági elvárásoknak megfelelően teljesítsék a törvényi és iparági követelményeket.

A Tesztelő Csapatunk gondoskodik róla, hogy a fejlesztési, tervezési és gyártási fázis folyamán a lehető legmagasabb kiberbiztonsági szintet érjék el termékeink. Ennek érdekében autóipari, beágyazott környezetre alkalmazható sérülékenységvizsgálatot végeznek.

A Kockázatfeltáró és Sérülékenység Menedzselő Csapat feladata, hogy különböző információs forrásokból felderítsék, elemezzék és szükség esetén jelezzék, amennyiben a termékeink alkotóelemei kapcsán kockázatok jelennek meg. A sérülékenységek és incidensek menedzselése is az osztály feladatkörébe tartozik.
 
A kiberbiztonsági osztály több más területtel (gyártósor biztonság, hardver-, és szoftverfejlesztés, stb.) együtt tudja biztosítani, hogy a thyssenkrupp kiberbiztonsági szempontból a legmegbízhatóbb termékeket állítsa elő.


Please publish modules in offcanvas position.