×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 514

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 508

JÁSZFÉNYSZARU

Jászfényszarui gyáregységünkben hengerfejbe integrált vezérműtengelyeket, valamint a budapesti kompetencia központunkban fejlesztett elektromechanikus kormányszervókat gyártunk a nemzetközi autóipar számára.

mainheader_jaszfenyszaru_780x325.jpg

JÁSZFÉNYSZARU

Hamarosan megnyitó jászfényszarui gyáregységünkben hengerfejbe integrált vezérműtengelyeket, valamint a budapesti kompetenciaközpontunkban fejlesztett elektromechanikus kormányszervókat gyártunk a nemzetközi autóipar számára.

Budapesti és győri telephelyünk után 2016-ban egy újabb egységgel bővült vállalatunk, ahol a gyártás 2018-tól a budapesti E/E (elektromos és elektronikus) kompetenciaközpont fejlesztőmérnökeinek munkáját segíti. A zöldmezős beruházás 2016. áprilisában indult két üzletággal.

Kormányrendszerek (Steering)

2018-ban elindult Steering üzleti egységünk munkája is. Ehhez tartozó üzemünkben olyan elektromechanikus kormányszervók készülnek a nemzetközi autóipar számára, melyeket budapesti fejlesztőközpontunk mérnökei terveznek. Ezek az "okos" kormányrendszerek az állandó energiát igénylő hidraulikus rendszerek helyett elektromotoros rásegítést alkalmaznak, így csak akkor vesznek fel energiát, ha a kormányt ténylegesen elforgatják. Ennek köszönhetően autótípustól függően akár 0,3 liter üzemanyagot is megtakaríthatnak száz kilométerenként, ráadásul műszakilag megbízhatóbbak a hagyományos, hidraulikus rásegítésűeknél, és kevesebb karbantartást igényelnek.

Vezérműtengelyek (Camshafts)

A Camshaft üzleti egységhez tartozó üzemünk fő profilja hengerfejbe integrált vezérműtengelyek gyártása. Ezek rendkívül innovatív és költséghatékony alkatrészek, hiszen kevesebb nyersanyag-felhasználással készülnek és kis súlyuknak köszönhetően csökkentik a fogyasztást, valamint a gyártás energiaigényét is. A tesztüzem 2017 márciusában indult el, jelenleg több mint 300 fő dolgozik több műszakos munkavégzéssel az újonnan épült üzemcsarnokokban a gyártás, a karbantartás, a logisztika, a minőségbiztosítás, az IT és a menedzsment területein.

Főbb tevékenységi területek

A több mint 30 milliárd forintos beruházást követően a szakemberek keresése folyamatosan zajlik, új pozícióinkra várjuk a jelentkezőket.
A gyárunkban a világ élvonalába tartozó, innovatív autóipari termékek készülnek európai szinten is kiemelkedően korszerű technológiai körülmények között.

Hírek

Idén is részt vettünk a Jászság legnagyobb gazdasági kiállításán, a Jász Expo-n. A Jászberényben megrendezett esemény megnyitóján adták át a vásár díjait, melyek

...

Közös családi napot szerveztünk a jászfényszarui telephelyünkön a vezérműtengelyeket  gyártó (Camshafts) és kormányrendszereket gyártó (Steering) üzleti egységeink

...

A thyssenkrupp új autóipari gyárat nyitott Jászfényszarun, ahol az elmúlt hónapokban befejeződött az új futómű- és meghajtás-alkatrész

...

Kapcsolat

thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft.
5126 Jászfényszaru Thyssenkrupp utca 1.
Telefon: +36 57 506 599

thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft.
1519 Budapest
Pf. 531

Please publish modules in offcanvas position.