JÁSZFÉNYSZARU

Hamarosan megnyitó jászfényszarui gyáregységünkben hengerfejbe integrált vezérműtengelyeket, valamint a budapesti kompetenciaközpontunkban fejlesztett elektromechanikus kormányszervókat gyártunk a nemzetközi autóipar számára.

mainheader_jaszfenyszaru_780x325.jpg

JÁSZFÉNYSZARU

Hamarosan megnyitó jászfényszarui gyáregységünkben hengerfejbe integrált vezérműtengelyeket, valamint a budapesti kompetenciaközpontunkban fejlesztett elektromechanikus kormányszervókat gyártunk a nemzetközi autóipar számára.

Budapesti és győri telephelyünk után 2016-ban egy újabb egységgel bővült vállalatunk, ahol a gyártás 2018-tól a budapesti E/E (elektromos és elektronikus) kompetenciaközpont fejlesztőmérnökeinek munkáját segíti. A zöldmezős beruházás 2016. áprilisában indult két üzletággal.

Kormányrendszerek (Steering)

Az év második felében elindul Steering üzleti egységünk munkája is. Ehhez tartozó üzemünkben olyan elektromechanikus kormányszervók (C-EPS típus) készülnek majd a nemzetközi autóipar számára, melyeket budapesti fejlesztőközpontunk mérnökei terveznek. Ezek az „okos” kormányrendszerek az állandó energiát igénylő hidraulikus rendszerek helyett elektromotoros rásegítést alkalmaznak, így csak akkor vesznek fel energiát, ha a kormányt ténylegesen elforgatják. Ennek köszönhetően autótípustól függően akár 0,3 liter üzemanyagot is megtakarítanak száz kilométerenként, ráadásul műszakilag megbízhatóbbak a hagyományos, hidraulikus rásegítéseknél, és kevesebb karbantartást igényelnek.

Vezérműtengelyek (Camshafts)

A Camshaft üzleti egységhez tartozó üzemünk fő profilja hengerfejbe integrált vezérműtengelyek gyártása. Ezek rendkívül innovatív és költséghatékony alkatrészek, hiszen kevesebb nyersanyag-felhasználással készülnek és kis súlyuknak köszönhetően csökkentik a fogyasztást, valamint a gyártás energiaigényét is. A tesztüzem 2017. márciusában indult el, jelenleg közel 40 fő dolgozik az újonnan épült üzemcsarnokokban a gyártás, karbantartás, logisztika, minőségbiztosítás, IT és menedzsment területein. Terveink szerint jövőre az itt dolgozó létszám nagy arányban növekszik több műszakos munkavégzéssel.

Főbb tevékenységi területek

A több mint 30 milliárd forintos beruházás lassan a célegyenesbe fordul, a szakemberek keresése folyamatosan zajlik, mindösszesen közel 500 új munkahelyre várjuk a jelentkezőket. 
A gyárunkban a világ élvonalába tartozó, innovatív autóipari termékek készülnek majd európai szinten is kiemelkedően korszerű technológiai körülmények között.

Hírek

A thyssenkrupp új autóipari gyárat nyitott Jászfényszarun, ahol az elmúlt hónapokban befejeződött az új futómű- és meghajtás-alkatrész

...

Vállalatunk kiemelt hangsúlyt fektet a jövő szakembereinek képzésére, ezért örömmel indítottuk el 2017. augusztus 29-én első, középiskolás diákoknak szóló gyakorlati

...

Idén áprilisban szakmai előadást szerveztünk két jászsági szakközépiskolában, április 19-én Jászberényben és április 20-án Szolnokon, ahol többek között a 2017

...

Hogyan jutunk el ide?

A gyáregységeknek helyet adó Jászfényszaru városa Budapesttől hatvan kilométerre fekszik, az M3-as autópálya közelében. Üzemeink a város szélén található ipari parkban kaptak helyet, így megközelítése autóval a 32-es főútról, valamint helyi autóbusz járatokkal lehetséges.

Kapcsolat

thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft.
5126 Jászfényszaru Thyssenkrupp utca 1.
Telefon: +36 57 506 599

thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft.
1519 Budapest
Pf. 531

Please publish modules in offcanvas position.