SZEGED

2022-ben nyílt meg autóipari mérnök szolgáltató központunk Szegeden. A Tisza-parti város mérnökcsapata budapesti és veszprémi központjainkkal szoros együttműködésben dolgozik.

A thyssenkrupp érkezésével Szeged a legmodernebb elektromechanikus kormányrendszerek fejlesztésének egyik nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő helyszínévé vált. A döntésben, hogy éppen a Tisza-parti városban nyissunk irodát, fontos szerepet játszott a Szegedi Tudományegyetem jelenléte. Emellett kiemelt szempont volt az is, hogy a város az utóbbi években egyre inkább egyfajta regionális központ szerepét kezdi betölteni az IT szolgáltatások és a szoftverfejlesztés területén.

 

Az új mérnöki szolgáltató-központunk a budapesti és a veszprémi irodával összehangoltan működve a thyssenkrupp speciális K+F tevékenységének nemzetközi versenyképességét növeli. Vállalatunk magasan képzett mérnök munkatársai autóipari high-end hardver- és szoftverfejlesztést végeznek a világ legnagyobb autómárkáinak.

 

Szegedi irodában szoftverfejlesztők, szoftver architect és integrator munkatársak dolgoznak, de csapatunkat szoftvertesztelőkkel, valamint funkcionális- és kiberbiztonsági területen is bővítjük.

Kapcsolat

thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft. Szegedi iroda
6725 Szeged, Mátyás király tér 26. 
 
info.hun@thyssenkrupp-automotive.com
Telefon: +36 1 505-9100
Fax: +36 1 505-9101

Please publish modules in offcanvas position.